Αίτηση RMA
Σημειώστε το μοντέλο (τύπο) και τον αριθμό σειράς του προϊόντος καθώς και την ημερομηνία αγοράς του. Περιγράψτε λεπτομερώς το πρόβλημα, κατά προτίμηση στα ελληνικά ή αγγλικά. Με τη χρήση της αίτησης RMA, ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι αντιλαμβάνεται και αποδέχεται τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στην πολιτική παροχής υπηρεσιών.
Έγκριση επιστροφής
Αφού λάβουμε την αιτησή σας, θα σας διαβιβασθεί μήνυμα επιβεβαίωσης και στην συνέχεια μήνυμα έγκρισης καθώς και ο Αριθμός RMA. Μόνο οταν λάβετε το τελικό μήνυμα έγκρισης και τον αριθμό RMA μπορείτε να προχωρήσετε στην αποστολή του υλικού.
Αποστολή
Το επιστρεφόμενο υλικό θα πρέπει να έχει συσκευασθεί ασφαλώς (προτιμάται η αρχική συσκευασία). Ο αριθμός RMA θα πρέπει να αναγράφεται στην εξωτερική όψη του πακέτου το οποίο πρέπει να συνοδεύετε από,

1. Δελτίο αποστολής
2. Απόδειξη πώλησης των προϊόντων
3. Συμπληρωμένη φόρμα RMA (Όλα τα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν)

* Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από πλήρη συσκευασία. Η συσκευασία αποστολής θα πρέπει να είναι κατάλληλη για τα
είδη προς επιστροφή, διασφαλίζοντας το περιεχόμενο από βλάβη, ζημία κ.λπ.
Τα έξοδα αποστολής προς την εταιρία μας επιβαρύνουν τον αποστολέα. Τα εκτός εγγύησης προϊόντα επιβαρύνονται με τα μεταφορικά της επιστροφής.
Έντυπο αίτησης RMA
Για να σας δοθεί ένας έγκυρος αριθμός RMA, παρακαλείσθε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση.

  Navigation
  Close

  Καλάθι

  Close

  Κατηγορίες

  Call Now Button