4 βασικοί κανόνες για τον καθαρισμό των συσκευών με οθόνη ή πληκτρολόγιο   - -

4 βασικοί κανόνες για τον καθαρισμό των συσκευών με οθόνη ή πληκτρολόγιο  

By Intellizen.gr 

Την τελευταία περίοδο η τεχνολογία μάς είναι ακόμη πιο απαραίτητη είτε για να κάνουμε on-line την εργασία μας είτε για να περάσουμε τον ελεύθερό μας χρόνο. Όλοι μας χρησιμοποιούμε ακόμη περισσότερο συσκευές όπως κινητό, tablet και υπολογιστή.

Ας θυμίσουμε εδώ πόσο σημαντικός είναι ο προσεκτικός καθαρισμός των συσκευών μας για την υγεία μας και τι πρέπει να προσέξουμε για την προστασία των συσκευών μας.

4 βασικοί κανόνες για τον καθαρισμό των συσκευών με οθόνη ή πληκτρολόγιο

  1. Για τις οθόνες και τα πλήκτρα, χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα καθαριστικά χωρίς απευθείας ψεκασμό αλλά με ψεκασμό πρώτα σε μαλακό πανί.
  2. Οι θήκες κινητού επίσης πρέπει να καθαρίζονται τακτικά. Τα οικιακά καθαριστικά καλό είναι να αποφεύγονται στις touch συσκευές μας αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα στις θήκες κινητού. Προσέχουμε κατά την επανατοποθέτηση της συσκευής στη θήκη να αφαιρέσουμε τα ίχνη υγρασίας με ένα μαλακό πανί.
  3. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε υπερβολική ποσότητα υγρών καθαριστικών ώστε εκτός από την υγεία σας να προστατέψουμε και τις συσκευές σας. Η περιττή υγρασία είναι δύσκολο να αφαιρεθεί οπότε κάντε οικονομία!
  4. Καλό είναι οι συσκευές να μην δια-μοιράζονται με άλλους χρήστες. Κρατήστε για τον εαυτό σας τη συσκευή σας και σε περίπτωση που τη μοιραστείτε, φροντίστε να ξανα-καθαρίσετε τη συσκευή και να πλύνετε πολύ καλά τα χέρια σας πριν από την επόμενη χρήση.

Στο intellizen.gr θα βρεις μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 39 ευρώ. Θα φροντίσουμε να λάβεις την παραγγελία σου αρκετά σύντομα.

7 τρόποι να παραμείνεις Ζεν… μένοντας σπίτι…
HANDSFREE ή BLUETOOTH ; Τι να επιλέξω;
Navigation
Close

Καλάθι

Close

Κατηγορίες

Call Now Button